Kosten ontstoppen riool

Wij hanteren bij Besselink Rioolservice een starttarief van € 92,50 excl. btw. Dit tarief geldt voor het eerste uur, inclusief 15 minuten voorrijkosten en inzet van materiaal. Dus ¾ uur arbeid ¼ uur reistijd. Mochten we meer tijd nodig hebben voor het reizen of de werkzaamheden, dan komt er € 12.50 per kwartier bij.

Tijdens avonden, weekenden of feestdagen komt er een toeslag overheen zoals bij ons in de cao staat vermeld. Tijdens feestdagen geldt een toeslag van 100%.

Kosten inspecteren riool

Wanneer wij een camera inzetten om meer duidelijkheid te krijgen over u riolering dan berekenen wij buiten de starttijd om een tarief van € 50,- excl. btw. Dit bedrag is een éénmalig.

Kosten offerte

Bij ons is de eerste offerte geheel gratis. Wanneer er vooraf onderzoek gedaan dient te worden om meer duidelijkheid te krijgen over de bestaande situatie, dan worden de kosten die gemaakt moeten worden wel in rekening gebracht. Mocht de offerte zijn verlopen, of moeten er achteraf dingen worden aangepast, dan brengen we éénmalig een bedrag van € 55,- in rekening.

Garantie

Bij Besselink Rioolservice krijgt u drie maanden garantie. Krijgt u binnen 3 maanden weer dezelfde klachten en blijkt dat dit komt doordat wij niet goed ons werk hebben gedaan, dan krijgt u dit vergoed. Wanneer het blijkt dat er boomwortels, kalk, of andere dingen in de leiding zitten dan valt dit niet binnen de garantie. Dit geldt ook voor leidingen die zelf zijn aangelegd, of bij oneigenlijk gebruik van uw riool.

Nieuws

Een gezond, gelukkig en goed 2021!
21 december 2020

Via deze weg willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gehad en we wensen u dan ook een gezond, gelukkig en […]

lees meer
VCA Certificering voor Besselink Rioolservice
21 december 2020

Wij hebben de VCA ** Certificering behaald! Afgelopen jaar zijn we erg druk geweest om dit doel te behalen en zijn we dan gisteren door 2 […]

lees meer
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo