Starttarief

Wij werken binnen Besselink Rioolservice met een vast starttarief van € 117,- excl. btw. Het tarief is als volg opgebouwd; ¼ reistijd en ¾ uur arbeid. Dit is ook eventueel met gebruik van machines zoals hogedruk, veren of rookmachine. Mochten we langer bezig zijn dan een uur, dan worden de kosten van een rioolspecialist berekend, een rioolspecialist kost bij ons per uur € 71,- excl. btw.

Camera gebruik

Bij gebruik van de camera hanteren we éénmalig € 66,- excl. btw dit zit niet in het bedrag van het starttarief.

Zender gebruik

Wanneer wij als bedrijf de zender moeten gebruiken om het riool te traceren dan zijn de kosten als volg opgebouwd; Dan wordt er starttarief gerekend met de kosten van het gebruik van de zender. De kosten worden dan voor het 1ste uur € 153, 50 excl. btw.

Gebruik Vacuüm Unit

Gebruik vacuüm unit van 1,7 m³. Wanneer we dit inzetten zijn de kosten als volg verdeeld, gebruik unit met medewerker inclusief reistijd binnen een straal van 10 km. Hanteren € 114,- per uur excl. btw. Moeten we verder rijden dan 10 km, dan rekenen wij ook brandstoftoeslag.

Avond, weekend en feestdagen

Afgelopen jaar hebben wij intern besloten om tijdens weekenden en feestdagen ons bedrijf gesloten te houden dit in het kader van duurzaam inzetbaar. Het is voor ons kleine team niet haalbaar om 7 dagen in de week 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Kosten offerte

1.Wij rekenen voor een offerte maken €  82,50,-  excl. Wanneer je besluit   om akkoord te gaan met de offerte, dan brengen wij dit in mindering op de factuur.

2.Wanneer het nodig is om voor een offerte vooronderzoek te doen dan worden deze kosten in rekening gebracht, dit zijn kosten die we dan niet in mindering brengen als u akkoord gaat met de offerte, dit zijn namelijk werkuren die door onze medewerkers wordt gemaakt. Dit zullen we vooraf aangegeven.

3.Wanneer op uw verzoek de offerte moet worden aangepast om welke reden dan ook, dan zullen we dit ook een rekening brengen, ook hier wordt de 2x keer niet in mindering gebracht op de factuur.

Garantie

Bij Besselink Rioolservice krijgt u drie maanden garantie. Krijgt u binnen 3 maanden weer dezelfde klachten en blijkt dat dit komt doordat wij niet goed ons werk hebben gedaan, dan krijgt u dit vergoed. Wanneer het blijkt dat er boomwortels, kalk, of andere dingen in de leiding zitten dan valt dit niet binnen de garantie. Dit geldt ook voor leidingen die zelf zijn aangelegd, of bij oneigenlijk gebruik van uw riool.

 

Let op, de genoemde prijzen zijn excl. btw.

Nieuws

Wij zijn gesloten tijdens de feestdagen
21 november 2023

I.v.m. de feestdagen is ons bedrijf gesloten van zaterdag 23 december 2023 t/m 1-01-2024 Op dinsdag 2 januari staan we weer graag voor u klaar. Fijne […]

lees meer
Onze nieuwe aanwinst
12 oktober 2023

Daar is onze nieuwe bus dan, deze bus komt in de plaats voor zijn oudere broertje van bijna 10 jaar. Ons wagenpark is nu weer jong. […]

lees meer
  • Logo
  • Logo
  • Logo