Referenties

Bekijk hieronder de beoordelingen van onze klanten.
Wilt u Besselink Rioolservice beoordelen, dat kan hier. Alvast hartelijk dank!

9.2
10

Snel, netjes en realistisch.

Door een domme fout van mijzelf raakte een deel van de hwa verstopt. Afspraak gemaakt, waarbij de volgende dag al naar mijn probleem gekeken kon worden. Afspraak werd goed nagekomen en het probleem werd vakkundig verholpen door een vriendelijke medewerker. Naderhand de rekening ontvangen, die overeen kwam met de tarieven die op de site vermeld stonden. Gewoon goed en fijn geholpen voor een reële prijs, zonder vervelende verrassingen.
- Doetinchem
9

Uitermate servicegericht bedrijf. Staan direct klaar om het probleem op te lossen.

Lekkage zwembad. Besselink werd mij aanbevolen door een van hun collega-bedrijven. vakkunige medewerker die het lek binnen een half uur detecteerde. prijs-kwaliteit verhouding zeer vriendelijk.
- De Steeg
10

super

in weekend 1 uur ter plaatste en ook nog eens fantastische opnamen gemaakt voor de KPN!!
- Gaanderen
8

Uiterst gemotiveerd om het zo goed mogelijk te doen

Toen wij een lekkage ontdekten onder de keuken kon Besselink binnen 48 uur langskomen. In goed overleg werd ook de reparatie gepland, en toen er onverhoopt nog een deel van de lekkage niet verholpen was kwamen ze zo snel als ze konden (in deze drukke tijden) langs.
- Doetinchem
10

Super goed!

Fijne mensen die hun vak goed verstaan… lossen snel op.
- Gaanderen
8

Deskundig en bereid om net dat stapje meer te zetten

Deskundig en bereid om net dat stapje meer te zetten. Op tijd en goede communicatie.
- Terborg
9

Correct, netjes en snel geholpen.

Als het riool verstopt zit heb je een probleem, dat lijkt mij duidelijk voor iedereen. Snelle hulp is dan ook zeer gewenst. Besselink heeft ondanks lopende afspraken ons uit de "shit" geholpen door snel actie te nemen.
- Sinderen
8

deskundig

weet wat ze doen, geven goede adviezen en zijn correct
- dinxperlo
8

Snell hulp

We hebben ondervonden dat we heel snel geholpen zijn na ons belletje, super werk geleverd.
- Gaanderen
9

Goed en snel geregeld, ook de werkzaamheden na de storing.

Ik heb een al meerdere malen goede ervaring met Besselink gehad. Gelukkig is het niet zo dat het zo vaak voorkomt, maar als er iets is wordt direct naar een oplossing gezocht en wat het belangrijkst is; wij worden hieromtrent geinformeerd middels een korte mededeling: morgenvroeg om 7.30 uur komen we of wij gaan eerste even naar een andere klus ,maar zijn tegen 10.15 uur bij u. Prima. Aanvullende werkzaamheden buiten direct de volgende dag uitgevoerd en aanpassing van het binnenriool wat nog even wachten kon, een goede week later.
- Gaanderen
170 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Nieuws

Nieuwe aanwinst: vacuüm-unit
26 april 2021

Sinds kort heeft ons bedrijf er een mooi vacuüm-unit bij. Deze unit kan 1750 liter in 1 keer opzuigen. De machine kan worden ingezet bij het […]

lees meer
Let op malafide rioolmedewerkers
16 maart 2021

Afgelopen zaterdagavond werden we gebeld door de gemeente dat een klant problemen had met zijn riolering en dat de boel was ondergelopen. Er werd door de […]

lees meer
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo