Wat vonden andere klanten?

Bent u benieuwd hoe anderen Besselink Rioolservice ervaren? Bekijk dan de referenties die zij hebben geschreven. Heeft u na het lezen van de beoordelingen nog vragen? Aarzel niet en neem contact op.

Hebben wij onlangs uw riool ontstopt? Of bent u door Besselink Rioolservice af van uw stankproblemen? Laat hieronder uw reactie achter over onze service of bezoek onze facebook pagina.

26 reactie(s)

Laat hier u reactie achter

2019.02.14 Auteur yolanda
Dat was een hele klus, geweldige service direct geholpen alles opgelost en netjes achtergelaten. Fantastisch en heel hartelijk bedankt.
2019.01.15 Auteur Fam. Monasso
We hadden last van een vervelend verstopte afvoer in de keuken. Het was een lastige plek waar de verstopping zat maar dit werd keurig netjes opgelost. Fijn.
2019.01.05 Auteur B Vonkeman
Probleem met verstopt riool vakkundig en snel opgelost ! Ben ik trouwens van ze gewend.
2018.12.03 Auteur Bert den Hartog.
Problemen met afvoer vanuit het souterrain vakkundig opgelost. Snelle service ! Zeer tevreden. Aanrader.
2018.11.27 Auteur Spaan
Super en zeer vakkundig bedankt voor het advies.
2018.11.06 Auteur Iris
Erg tevreden over Besselink Riool Service.
Snelle service. Al een tijd last gehad van én verstopping én lekkage. Beide perfect verholpen. Medewerker erg vriendelijk en legde netjes uit over hoe en wat. Zeker een aanrader!
2018.10.28 Auteur Fam. Overbeek
Snelle service door prima vakmensen. Echt een aanrader.
2018.08.24 Auteur Johan
Wij zijn bijzonder tevreden over de firma Besselink Rioolservice die zeer adequaat en goed heeft gehandeld bij het verhelpen van de verstopping van de afvoer van de wasmachine.
Vanaf de telefonische schademelding tot en met de uitvoering van de werkzaamheden een zeer vriendelijke en persoonlijke benadering.
De werkzaamheden zijn zeer goed uitgevoerd en netjes verricht tegen een redelijke prijs.


Auteur C. Kok, Doetinchem
Tijdens onze verbouwing werd geconstateerd dat ons riool zwaar verouderd was en vol wortels zat. Met de firma Besselink contact gezocht. Zij kwamen de volgende dag al kijken en kwamen met een nette offerte. In onderling overleg met de aannemer heeft de firma alle oude buizen vervangen voor nieuwe. Dat deden ze netjes en professioneel. Overlast werd tot een minimum beperkt. Een volgende keer zal ik weer gebruik maken van de diensten van firma Besselink.
Auteur W. Pol
's Avonds bellen en direct komen om de verstopping te verhelpen. Snelle service en prima afhandeling.
Auteur Familie Schoemaker Ulft
Snel en vakkundig geholpen.
Eerlijk bedrijf , mijn complimenten voor de snelle oplossingen
2018.04.04 Auteur F. Matas
Besselink Rioolservice heeft bij ons de riolering aangelegd bij onze verbouwing. Het contact was vlot en erg prettig. Ze waren op korte termijn beschikbaar en de werkzaamheden zijn door de zeer vriendelijke en professionele werknemers snel en goed uitgevoerd. Er wordt hard doorgewerkt en de werkzaamheden worden duidelijk uitgelegd en besproken. Zeer goede kwaliteit-prijsverhouding. Mochten we in de toekomst weer een rioolservice nodig hebben dan bel ik Besselink zeker weer. Zeer aan te bevelen! Top werk geleverd!
2017.11.10 Auteur Maxim van Maanen
Besselink Rioolservice is een professioneel bedrijf wat geen half werk levert. Ze werken netjes en op professioneel niveau.
2017.02.14 Auteur Otto Coert
Snel en vakkundig opgelost
2016.07.13 Auteur Sonja Klein Gunnewiek
Zondagavond een mailtje gestuurd en maandagmorgen rond 9.00 uur werd ik al gebeld. Nog geen uurtje later stond Richard al aan mijn deur om mijn rioolprobleem te inventariseren. Al voor woensdagmorgen, dezelfde week, een afspraak kunnen maken. De werkzaamheden zijn helemaal tot tevredenheid uitgevoerd. Ik kan u van harte Besselink Rioolservice aanbevelen.
2016.06.23 Auteur Fam Eimers
We hebben door Besselink rioolservice ons complete riool van de begane grond laten vervangen. Inclusief monteren van schropput in de tuin. De monteurs hebben goed werk afgeleverd en alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Ook was de persoonlijke benadering erg goed. De zijn de werkzaamheden op zeer korte termijn uitgevoerd wat erg prettig was. Ook dachten de monteurs mee over hoe de overlast zo min en kort mogelijk was. Ik zou het bedrijf dan ook zeker aanbevelen en mochten er ooit weer eens werkzaamheden aan ons riool uitgevoerd moeten worden zal ik zeker Besselink benaderen voor de klus!
2016.01.11 Auteur hjm giesen tamboerpad 15 ulft
zeer kundig geholpen door jullie monteur alles correct achter gelaten .probleem was snel op gelost
2015.10.27 Auteur Ans van Ampting
Mijn ervaring met Besselinks rioolservice is ontzettend goed, er werd snel vakkundig naar de oorzaak van de verstopping gezocht en op korte termijn verholpen. Er was een begroting gegeven en de prijs valt ontzettend mee, ze leveren geweldig werk.
2015.07.09 Auteur Henk Reichart
Snelle service en correcte behandeling. Zeker een aanrader.
2015.06.19 Auteur Petra Derksen
Vlak voor onze vakantie s,avonds laat zat thuis alles verstopt. Grote paniek dus. Gebeld met Besselink en zij kwamen gelukkig gelijk volgende dag. Alles naar volle tevredenheid verholpen. Wat een top service!!! Gr Petra
2015.02.26 Auteur Tim
Perfect geholpen!
2014.12.11 Auteur Hans
Omdat ik al een tijdje erg veel problemen had met de putten in mijn achtertuin, heb ik Besselink benaderd. De volgende dag al was er iemand hier die het perfect geregeld heeft allemaal. Enige tijd later begon ook het toilet dusdanig verstopt te raken dat we er zonder professionele hulp niet uit waren gekomen, vanwege eerdere positieve ervaring heb ik wederom Besselink laten komen. Op vakkundige wijze is het hele riool tot aan de straat aan toe met hoge druk doorgespoten, daarna zelfs nog een camera-inspectie gedaan om zeker te zijn dat het helemaal schoon was, wat ook het geval was. Ik zou iedereen de service en klantgerichtheid van Besseling Rioolservice aanbevelen. Alle lof voor Richard en Jurgen!
2014.10.05 Auteur Ben Berendsen
Een hardnekkige verstopping in de riool op de erfafscheiding met de aansluiting op de gemeenteriool is door het team van Besselink rioolservice vakkundig aangepakt. Oude putten met 'gresbuis' verwijderd en vervangen door een Pvc-buis. Allemaal volgens afspraak en perfect geregeld.
2014.10.01 Auteur Johnny Bussink
Besselink Rioolservice is goed bereikbaar en is snel ter plaatse waardoor onze problemen met het riool ook meteen konden worden verholpen.Goed werk geleverd!
Auteur Henri Lankveld
"Doordat ik een verstopt toilet had en dit zelf niet kon oplossen, was ik genoodzaakt Besselink Rioolservice te bellen. 's Morgens op 07:15 uur had ik gebeld en voor 12:00 uur was het probleem opgelost! Gaatje in de PVC buis geboord, camera erin, doorspuiten en klaar is kees!"
Auteur Jan Visser
"We hadden een verstopping in onze afvoer. Besselink Rioolservice was mobiel bereikbaar en een afspraak was snel gemaakt. De werkzaamheden werden snel en vakkundig uitgevoerd. Buren die vroegen naar de voortgang van mijn rioolverstopping adviseerde ik meteen om in voorkomende gevallen Richard te bellen."

Service Station te Didam

Wij van Besselink Rioolservice hebben de aansluiting mogen maken voor dit Service Station. Christian gaat kijken of alles goed loopt.

 

Tip #3

Spoel geen vochtige doekjes door het toilet om problemen te voorkomen

Servicestation te Didam: Wij van Besselink Rioolservice hebben hier de aansluiting van het Riool gemaakt