Privacybeleid

Doormiddel van deze verklaring willen wij u op de hoogte brengen, hoe wij bij Besselink Rioolservice met u gegevens omgaan. Het beschermen van uw gegevens vinden wij erg belangrijke en daarom zullen we ons best doen om die te beschermen.

Wij van Besselink Rioolservice, gevestigd aan de Slakweg 20 te Gaanderen, en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 64941221. Zijn verantwoordelijk voor de verwerking zoals hieronder is beschreven.

Wanneer is deze verklaring van toepassing?

Deze verklaring die hiervoor u licht is op alle persoonsgegevens die wij van Besselink Rioolservice verwerken van toepassing.

Waarom worden gegevens bij ons verwerkt?

Wanneer u van onze diensten gebruikt wilt maken vragen wij u om naw gegevens aan ons te verstrekken, zodat wij ons werkzaamheden goed kunnen uitvoeren.

Verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonlijke gegevens

Wij verwerken persoonsgegevens van zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij gebruiken alleen die gegevens die u zelf aan ons heeft overhandigd of die wij hebben gekregen van een derde partij waar wij de opdracht van hebben gekregen.  Wij verzamelen de volgende persoonsgegevens.

  • Naam
  • Adres
  • Telefoon of mobielnr;
  • E-mailadres
  • Betaal gegevens

 

Contactformulier

Door het gebruik van het contactformulier op onze website, kunt u met ons in contact komen door een vraag te stellen of opdracht te geven voor uit uitvoeren van werkzaamheden. U laat die gegevens achter die u zelf wilt om met u in contact te kunnen treden. Nadat we contact met u hebben gehad bewaren we die gegevens die nodig zijn om onze diensten goed te kunnen uitvoeren.

Doorgeven persoonlijke gegevens

Wij van Besselink Rioolservice werken samen met een aantal externe dienstverleners die ons helpen bij ons werkzaamheden ,om ons werk zo goed mogelijke te kunnen uitoefenen, deze diensten hebben op hun beurt ook bepaalde gegevens nodig om hun werk weer goed te kunnen uitvoeren. U mag ervan uitgaan dat ze alleen die gegevens krijgen die nodig zijn om hun werk in opdracht van ons te kunnen doen. Dit geld ook voor onze monteurs en grondwerkers. Hieronder een aantal externe dienstverleners

  • Boekhouder
  • Ondersteuner marketingcampagne
  • Ondersteuner bij hosting en onderhoud website
  • ICT-er

 

Bewaartermijn persoonlijke gegevens

Wij zouden het fijn vinden om uw persoonlijke gegevens buiten de verplichte bewaar termijn te mogen houden, dit om niet telkens een nieuwe debiteur te hoeven aanmaken. Mocht u dit niet willen laat het ons weten, dan verwijderen we u gegevens alsnog.

Cookies / Google Analytics

 Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (ip-adres) overgebracht naar en door google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van google voor meer informatie, dit geld ook voor het beleid van google analytics.

Google gebruik deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over onze website te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derde verschaffen indien google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Hoe beveiligen wij u gegevens? 

  • Wij maken gebruik van ssl certificaat.
  • Wij eisen van onze externe dienstverleners dat die ook veiligheidsmaatregelen hebben genomen.
  • Geven niet ongevraagd aan derde informatie.
  • Gebruiken wachtwoorden op de computers.

 

Welke keuzes heb ik als het gaat om mijn persoon gegevens

Wanneer u de persoonsgegevens wilt inzien, veranderen of verwijderen dan mag dit. Laat het ons weten wat u wilt, wij kunnen dit dan aanpassen of wanneer u de gegevens wilt inzien kunnen wij u dit digitaal opsturen. U mag altijd u toestemming intrekken.

Wat als ik bezwaar heb omtrent jullie privacy beleid?

Mocht u het niet eens zijn met onze privacy beleid, laat het ons dan weten. Kunnen we samen kijken wat we eraan kunnen doen, mochten we er samen niet uit kunnen komen dan kunt u een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Besselink Rioolservice
Slakweg 20
7011 EW  Gaanderen
Tel; 0315-341095
E-mail:  info@besselinkrioolservice.nl
Website: www.besselinkrioolservice.nl

Nieuws

Berijkbaarheid tijdens Bouwvakvakantie
2 juli 2019

Vakantie,wij zijn bereikbaar !!!!!!!   Gaanderen 2 juli 2019   Binnenkort begint voor iedereen de welverdiende vakantie, dit geldt ook voor onze jongens. Maar niet getreurd,tijdens […]

lees meer
Huisaansluiting !!!!
9 april 2019

Huisaansluiting of toch iets meer werk !!!!!!! Afgelopen weken zijn wij van Besselink Rioolservice erg druk geweest met een zeer bijzondere klus. Wij houden van een […]

lees meer
  • Logo
  • Logo
  • Logo